IG
Home › Συζητήσεις › IG
- Αυτό το θέμα είναι κενό.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
-
Ηλιάνα
ΕπισκέπτηςΗ IG.com είναι φοβερή εταιρεία. Μου αρέσει το γεγονός ότι είναι μια εταιρεία ECN και έχουν καλή μόχλευση. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι φιλική και πάντα έτοιμη να βοηθήσει. Ωστόσο, πιστεύω ότι πρέπει να εργάζονται για το χρόνο ανάληψης. Η επεξεργασία μπορεί να καθυστερήσει αρκετά.
-
Ναταλία
ΕπισκέπτηςΕίμαι στην IG για πάνω από ενάμιση χρόνο και η εξυπηρέτηση πελατών είναι τέλεια. Ένας από τους λόγους που τους επέλεξα είναι λόγω των χαμηλότερων spread που εχουν. Πολύ καλή εμπειρία
-
Ειρήνη
ΕπισκέπτηςΟι αυστραλιανές πλατφόρμες είναι οι καλύτερες, ασφαλέστερες και πιο αξιόπιστες. Επιπλέον, η πλατφόρμα cTrader είναι εξαιρετική και οι χρεώσεις είναι καλύτερες και χαμηλότερες σε αντίθεση με άλλες χρηματοοικονομικές εταιρείες.
-
Λάμπρος
ΕπισκέπτηςΧρησιμοποιώ την IG για περισσότερο από ένα χρόνο και γενικά έχω μια θετική εμπειρία. Έχουν τα καλύτερα spread και καλή υποστήριξη πελατών.
-
Λεωνίδας
ΕπισκέπτηςΑν ψάχνετε για μια αξιόπιστη χρηματοοικονομική εταιρεία με χαμηλά spread, η IG είναι αυτό που ψάχνετε.
-
Στέφανος
ΕπισκέπτηςΣυναλλάσσομαι με την IG για πάνω από δύο χρόνια και είμαι ικανοποιημένος με την εμπειρία που έχω μαζί τους. Με τις αναλήψεις, είναι γρήγορες και ποτέ δεν καθυστέρησαν να πιστώσουν τα χρήματα στον λογαριασμό μου.
-
Χρήστος
ΕπισκέπτηςΠλατφόρμα με γρήγορες καταθέσεις και αναλήψεις. Έχουν επίσης γρήγορη εκτέλεση παραγγελιών και απίστευτες χαμηλές προμήθειες του spread.
-
Μανώλης
ΕπισκέπτηςΜετά από διάφορες αρνητικές εμπειρίες με με αδειοδοτημένες εταιρείες βρήκα τελικά την σωστή χρηματοοικονομική εταιρεία. Δεν την ανταλλάσσω πλέον με καμιά άλλη εταιρεία. Έχω εξαιρετικά κέρδη και κάνω ανάληψη χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Γιάννης
ΕπισκέπτηςΗ IG.com έχει εξαιρετικά ανταγωνιστικά spread και προμήθειες και επίσης εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Οι αναλήψεις είναι γρήγορες και εύκολες!
-
Στράτος
ΕπισκέπτηςΕίμαι νέος επενδυτής στη forex και έχω περάσει πολύ χρόνο αναζητώντας μια καλή χρηματοοικονομική εταιρεία. Έχω επιλέξει την IG Group και δεν μετανιώνω για αυτό. Είναι πολύ βολική για μένα, επειδή παρέχουν πολλά υλικά μελέτης σχετικά με τον τρόπο συναλλαγών. Ο ιστότοπός τους είναι επίσης πολύ ενημερωτικός. Προσφέρουν προστασία αρνητικής ισορροπίας που μπορεί να βοηθήσει έναν αρχάριο σαν κι εμένα.
-
Φίλιππος
ΕπισκέπτηςΗ εξυπηρέτηση πελατών είναι πάρα πολύ εξυπηρετική. Έχω βέβαια μια ένσταση διότι δεν είναι διαθέσιμοι 24/7 και επίσης μέσω email καθυστερούν να απαντήσουν.
-
financial2020myday
Keymaster -
Πέτρος
ΕπισκέπτηςΜε την εφαρμογή στο κινητό είμαι πάρα πολύ χαρούμενος διότι σε κάθε ευκαιρία βλέπω τι γίνεται με τις επενδύσεις μου, επίσης μου στέλνουν σε καθημερινή βάση τα νέα της ημέρας. Είμαι πλήρως ενημερωμένος. Συναλλάσσομαι για αρκετά χρόνια μαζί τους.
-
Παναγιώτης
ΕπισκέπτηςH κατάσταση σε όλο τον κόσμο έχει γίνει τραγική, δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει στις επενδύσεις. Ειδικά μετά τις ανακοινώσεις του Trump έφερε κάποιες ανατροπές. Δεν είμαι σίγουρος για τις μελλοντικές μου επενδυτικές κινήσεις.
-
Απόστολος
ΕπισκέπτηςΜια από τις καλύτερες πλατφόρμες. Ήμουν αρχάριος και με τα εκπαιδευτικά βίντεο, υλικό μάθησης και τα διαδικτυακά σεμινάρια σε πολύ λίγο χρόνο κατάλαβα πως λειτουργεί η πλατφόρμα IG.
-
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις