Η ActivTrades είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία που δεν προσφέρει μόνο οφέλη σε έμπειρους επενδυτές, αλλά και σε αρχάριους. Έχω επενδύσει για δύο χρόνια και την βρήκα ως την καλύτερη εταιρεία. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την ActivTrades.
Ξεκίνησα να διαπραγματεύομαι συναλλαγές του forex online από πέρυσι. Έχω μια θετική εμπειρία με τον με την εταιρεία της ActivTrades και έχω μάθει πολλά. Η εταιρεία αυτή προσφέρει διάφορες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και μέσα.
Έκανα συναλλαγές με την octafx και έλαβα την πρώτη μου απόσυρση εντός της ίδιας ημέρας. Θα ήθελα να συμβουλεύσω όποιον θέλει να κάνει συναλλαγές με την ActivTrades να μην έχει καμία αμφιβολία γι’ αυτήν Είναι μια σοβαρή και αξιόπιστη εταιρεία.
Έχω επενδύσει με την ActivTrades για σχεδόν ένα χρόνο και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ένιωθα ότι καθυστερούσαν πάντα τις εκτελέσεις μου ειδικά κατά τη διάρκεια της πιο σημαντικής περιόδου επενδύσεων. Αφού διαβάσω όλες τις κριτικές εδώ, θα μπορέσω να καταλάβω αν είμαι ο μόνος που έχω αυτό το πρόβλημα.
Χρηματοοικονομική εταιρεία με χαμηλά spread, εύκολη και γρήγορη κατάθεση και ανάληψη και χωρίς slippage. Συνολικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ActivTrades.
Αυτή η πλατφόρμα αυτής της εταιρείας είναι υπέροχη! Ξεκίνησα με διαδικτυακά σεμινάρια και έμαθα διάφορα μαθήματα συναλλαγών και δεικτών. Θα συνεχίσω να διαπραγματεύομαι μαζί τους ειδικά τώρα που έχω ήδη δει πόσο μεγάλη είναι η πλατφόρμα τους. Η κατάσταση εκτέλεσης και διαπραγμάτευσης είναι κατάλληλη. Νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς.